DIN ROLL

En trädgårdsarbetares huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta hand om den yttre miljön ute på fastigheterna som MBA sköter om. Viktigast för att arbeta och trivas i vårt team är att ha en positiv och öppen attityd. ”Vi löser problemet” är vårt grundsynsätt vilket medför mycket varierade arbetsuppgifter som skapar utrymme för utveckling och nytänkande.

Under växtsäsongen är de fasta arbetsuppgifterna till exempel: Nyplanteringar av säsongsväxter, mindre anläggningsarbeten. Arbete med perenna rabatter/planteringar, ogräsrensning, häckklippning, beskärning, gräsklippning mm.

Vi söker Dig med rätt attityd som gillar att arbeta och inte tvekar att rulla upp ärmarna när det behövs.

DIN PROFIL

Som person är du trädgård & växtintresserad, öppensinnad och ser möjligheter där andra ser problem. Du drivs av att skapa lösningar. Förmåga att arbeta självständigt under eget ansvar och att ta egna initiativ är egenskaper som värdesätts, samtidigt som du kommer att arbeta nära dina nya kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap. Arbetet kan stundtals vara lite fysiskt krävande men inget som en normal kondition inte klarar av.

Det är ett krav att ha B-körkort och då vi jobbar mot kund är det viktigt att du talar svenska utan hinder. Vi söker allsidiga och händiga personer. Vi eftersöker som sagt personal till flertalet olika tjänster där den gemensamma nämnaren är att allt är utomhus!

Utbildning inom trädgård eller dylikt är självklart meriterande men inget krav. Tjänsterna är i första hand säsongsanställning från nu till november, men kan komma att övergå till en tillsvidareanställning. Framförallt söker vi personer som jobbar heltid men det kan även funka med deltid om man vill kombinera med studier eller dylikt.

ÄR DU INTRESSERAD?

Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev, skickas till rekrytering@mbafast.se. Märk din ansökan ”Trädgårdsarbetare”.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!