Kontakt

Väl­komm­en att kon­takta oss

Om du vill kontakta oss är det enklast att använda formuläret här nedan. På den här sidan hittar du även våra telefonnummer och adress om du hellre vill ringa eller besöka oss.

Om något inte fungerar som det ska i lägenheten, trapphuset eller i någon annan del av fastigheten, så är du välkommen att göra en felanmälan, då ber vi dig att använda formuläret Felanmälan istället som du hittar som ett menyval.

På vardagar mellan 07:30–11:30 samt 12:30–16:00 når du oss på telefonnummer 031-22 05 54. Övriga tider kan du tala in ett meddelande på telefonsvararen.

Vid akuta fel efter kontorstid ringer du vår jourtelefon på 0734-160 440. 

    Kontakt


    Genom att jag registrerar ett meddelande i formuläret KONTAKT och kryssar för att jag/ vi samtycker i felanmälan ger jag/ vi mitt/ vårt fulla samtycke och godkännande enligt EU:s dataskyddsförordning, GDPR till MBA Fastighetsservice AB.

    Uppgiftslämnaren har lagenlig rätt att ansöka om tillgång till information om de uppgifter som behandlats samt få eventuell felaktiga uppgifter rättade. Jag/ vi lämnar också mitt/ vårt samtycke till att MBA Fastighetsservice AB lagrar, sparar, bearbetar och behandlar de av mig lämnade personuppgifter för ovan nämnda ändamål.

    Genom att registrera mina uppgifter samtycker jag också till att cookies som behövs för att webbplatsen skall fungera får lagras på min dator.