Vaktmästeri
Företagsservice

VAKTMÄSTERIET

Vår avdelning Vaktmästeriet riktar till sig till de företag som vill ha hjälp med lite allt möjligt. Oavsett om du jobbar på ett företag som hyr sin lokal eller om företaget även är fastighetsägaren syr vi ihop något som passar.

 

Modern vaktmästartjänst för lokalhyresgäster

Med jämna mellanrum dyker det upp saker som måste fixas med. Ett skrivbord som behöver flyttas på, en stor whiteboardtavla som behöver hängas upp. Lite skrymmande skräp som behöver slängas. Då skadar det inte med en snabb och smidig lösning. Som lokalhyresgäst finns det många olika arbetsuppgifter som man själv kanske inte har tid att åtgärda eller bara hade vart skönt att få lite hjälp med. Det kanske rör sig om ett par timmar i månaden eller till och med ett par timmar på ett år. MBA kan hjälpa till med de mesta arbetsuppgifter. Vi anpassar våra tjänster helt efter verksamhetens behov. Inga månadskostnader eller dylikt utan man betalar enbart för arbetsinsatsen.

 

Särskild service för ditt företag

Huvudsysslan på ditt företag kanske inte har med fastighetsservice och förvaltning att göra. Det är en sak som det är enklare att låta MBA sköta om. Oavsett om du behöver ett komplett paket för förvaltning, fastighetsservice och skötsel av yttre miljöer eller tillfällig hjälp med tvätt av din fasad har vi lösningen för dig.

 

Skräddarsydda paket

Ditt företag kanske kräver specialanpassade tjänster eller bara behöver hjälp under återkommande högsäsonger då är MBA lösningen för er. Genom vår flexibla företagsservice står vi redo att anta era utmaningar. Tillsammans med er tar vi fram ett upplägg för just ert företag med fokus på att ta hand om er fastighet eller lokal. Löpande underhåll, felavhjälpande åtgärder och punktinsatser anpassas helt efter verksamhetens behov.