Bli en del av vår framgång

På MBA Fastighetsservice är vi extra måna att ta hand om alla våra anställda. Det är därför som tillgång till ett eget gym, frikostiga arbetslokaler och möjligheten till en mängd gemensamma fritidsaktiviteter ingår i din anställning.

Våra anställda bygger vårt varumärke

En stor del av MBA Fastighetsservices framgångar beror på vår kompetenta personal. Så vill vi att det ska fortsätta att vara. Därför ser vi till att erbjuda våra anställda förmåner som är svåra att hitta på de flesta andra arbetsplatser. Detta eftersom vi är övertygade om att en generös företagskultur med människor som trivs på arbetsplatsen är bästa vägen till framgång ute hos kund.

Friskvård bara ett av plussen i kanten

Som anställd hos oss kan du räkna med så mycket mer än bara utvecklande arbetsuppgifter. Bland annat handlar det om fri tillgång till det som är en del av våra nybyggda kontorslokaler i Grimmered. I vår genomtänkta personalmatsal möts de flesta av våra anställda under lunchtid. I byggnaden finns även flera andra utrymmen som uppmuntrar personalen till frivilliga aktiviteter både på och utanför jobbet.

Spontanansökan

MBA Fastighetsservice växer så det knakar och vi är därför alltid på jakt efter rätt personer. Känner du att du passar bra in i teamet på MBA? Skicka in ditt CV och personliga brev till rekrytering@mbafast.se så återkommer vi om det finns någon position ledig.

Yrkesroller på MBA:

  • Trädgårdsarbetare/Fastighetsarbetare
  • Trädgårdsmästare
  • Högtryckstekniker
  • Fastighetsskötare/tekniker
  • Drifttekniker