DIN ROLL

En Fastighetsarbetares huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta hand om den yttre skötsel ute på fastigheterna som MBA sköter om, stötta upp vid specialarbeten och hjälpa till med alla möjliga arbetsuppgifter. Viktigast för att arbeta och trivas i vårt team är att ha en positiv och öppen attityd. ”Vi löser problemet” är vårt grundsynsätt vilket medför mycket varierade arbetsuppgifter som skapar utrymme för utveckling och nytänkande.

Under växtsäsongen är de fasta arbetsuppgifterna t.ex.: Gräsklippning, häckklippning, beskärning, lövupptag, löpande vård och nyplanteringar av säsongsväxter och mindre anläggningsarbeten. Vi kontrollerar även att renhållningen på fastigheterna fungerar, sköter skräpplock, hjälper till med grovsopor och assisterar där det behövs med enklare fastighetsunderhåll.

Vi söker Dig med rätt attityd som gillar att arbeta och inte tvekar att rulla upp ärmarna när det behövs.

DIN PROFIL
Som person är du flexibel och lösningsorienterad. Du drivs av att skapa lösningar. Förmåga att arbeta självständigt under eget ansvar och att ta egna initiativ är egenskaper som värdesätts. Samtidigt kommer du att arbeta nära dina nya kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap. Arbetet är stundtals fysiskt ansträngande och kräver god kondition.

Det är ett krav att ha B-körkort och då vi jobbar mot kund är det viktigt att du talar svenska utan hinder. Vi söker allsidiga och händiga personer. Positivt är om man har ett särskilt intresse av anläggning, maskin, park eller trädgård. Vi eftersöker som sagt personal till alla möjliga tjänster där den gemensamma nämnaren är att allt är utomhus!

Tjänsten är i första hand en säsongsanställning nu till november, men kan komma att övergå till en tillsvidareanställning.

Framförallt söker vi personer som jobbar heltid men det kan även funka med deltid om man vill kombinera med studier eller dylikt.

ÄR DU INTRESSERAD?
Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev, skickas till rekrytering@mbafast.se. Märk din ansökan ”Fastighetsarbetare”.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!