SJUHÄRAD/VÄSTRA GÖTALAND

Nu söker vi en fastighetstekniker till ett uppdrag som sträcker sig från Göteborg till Nässjö.

DIN ROLL

Vi söker dig som vill jobba som fastighetstekniker i Sjuhäradstrakten med omnejd för MBA Fastighetsservice. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt och ansvarar för kontakt med såväl fastighetsförvaltare som hyresgäster och entreprenörer. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam med en härlig inställning och attityd.

Tjänsten erbjuder en variation av
arbetsuppgifter där felavhjälpande underhåll hos våra hyresgäster utger den största delen. Du arbetar ansvarsfullt med ditt fastighetsbestånd och deltar i uppföljningsmöten mot våra kunder. Tjänstens områdesindelning är inom Västra Sverige (Göteborg, Borås, Jönköping, Nässjö mm). Inom företaget får du möjligheten till kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Felavhjälpande åtgärder i lokaler mm
  • Drift och underhåll
  • In- och utvändig skötsel inkl. gräsklippning, ogräsrensning.
  • Ronderingar, avläsningar
  • Utföra planerat underhåll
  • Viss projektledning

DIN PROFIL

Önskvärda kvalifikationer är relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. En hög social kompetens, intresse för teknik och känsla för service är egenskaper som värdesätts. Du arbetar till större delen självständigt men då arbetsuppgifter varierar förekommer även uppgifter som du utför tillsammans med kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap.

Arbetet rymmer en hel del administrativa arbetsuppgifter vilket medför att du behöver kunna göra dig väl förstådd i svenska språket i såväl tal som skrift.

Du utgår hemifrån och då det är ett vidsträckt uppdrag vilket inkluderar många resor till och från fastigheterna så är B-körkort ett krav.

ÄR DU INTRESSERAD?

Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan (rekrytering@mbafast.se) så snart som möjligt. Märk din ansökan “Fastighetstekniker Väst”

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!