DIN PROFIL

En hög social kompetens, intresse för teknik och känsla för service är egenskaper som värdesätts. Du arbetar till större delen självständigt men då arbetsuppgifter varierar förekommer även uppdrag som du utför tillsammans med kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande och det är därför bra om du vet med dig att du orkar med lite tyngre arbetsuppgifter. Du behöver kunna göra dig väl förstådd i svenska språket i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Du är en problemlösare, och du är van vid att själv planera dina arbetsuppgifter och arbeta självständigt. Du ska kunna bidra till vår gemensamma utveckling och vara initiativtagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då många av våra uppdrag kräver god branscherfarenhet ser vi att du har arbetat med ventilation i minst 1 år. Som drifttekniker/ventilationstekniker är du ansiktet utåt och nyckeln till verksamhetens framgång. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam med en härlig inställning och attityd.

DIN ROLL

Du ansvarar för drift, skötsel och optimering av fastigheternas tekniska system och funktioner och behöver således ha kunskap inom tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor. Förekommande arbetsuppgifter är ärendehantering samt tillsyn och rondering av alla tekniska utrymmen. Utförande av planerat, förebyggande och felavhjälpande underhåll och reparationsarbeten. Du kommer ha löpande kontakt med hyresgäster och samordnar underentreprenörer och leverantörer. Du övervakar energiarbetet identifierar och analyserar energibesparingsåtgärder samt för driftjournaler.

Som grund bör du ha en teknisk eller fastighetsinriktad gymnasieutbildning med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El eller bättre är meriterande.

ÖVRIGT

På MBA Fastighetsservice är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.

ÄR DU INTRESSERAD?

Skicka in en ansökan innehållande CV och personligt brev till rekrytering@mbafast.se. Märk din ansökan ”Drifttekniker”.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!